Mijn aanbod

Wat voor tekst je ook nodig hebt, on- of offline, ik ga voor je aan de slag. Hieronder vind je mijn specialiteiten. Op zoek naar iets anders? Neem dan even contact op!

Storytelling

Wil je jouw doelgroep echt bereiken? Zorgen dat je boodschap overkomt en blijft hangen? Laat mij dan die boodschap vangen in een pakkend verhaal!

Neem contact op

Content

Goede content is essentieel, of het nu online of offline is. Ik schrijf blogs, columns, informatieve teksten. Alles op maat, naar jouw wensen, in jouw tone of voice.

Vraag jouw offerte aan

Commerciële teksten

Heb jij iets te vertellen aan de rest van de wereld? Of wil je heldere, krachtige productteksten? Ik schrijf teksten die aanzetten tot actie. Toegespitst op jouw doelgroep, in jouw eigen stijl.

Neem contact op

Webtektsten

Heb jij een prachtig vormgegeven website, maar hebben de teksten nog aandacht nodig? Of wil je compleet nieuwe teksten voor je site? Ik schrijf ze voor je. Passend bij jouw doelgroep, SEO en in jouw tone of voice.

Vraag jouw offerte aan

Tekstredactie

Wil jij een frisse blik op een tekst die jij zelf geschreven hebt? Dan controleer ik deze op spelling, grammatica en stijl. Ik perfectioneer jouw tekst, uiteraard met respect voor jouw boodschap.

Neem contact op

Vacatureteksten

Geen loze kreten als ‘spin in het web’ of ‘salestijger’. Geen nietszeggende omschrijvingen als ‘hands-on mentaliteit’. Wel duidelijke vacatureteksten die precies vertellen welke kandidaat jij zoekt.

Neem contact op